fbpx

Digital marknadsföring

För att växa som företag behöver man synas för att fånga upp både nya och befintliga kunder. Med hjälp av sociala medier, Google och sökmotoroptimering kan ni göra just det.

Att synas – rätt plats och rätt kanal

Det digitala beteendet har utvecklats i snabb takt vilket gör det betydligt lättare för företag att nå potentiella kunder oavsett var dessa befinner sig i sin köpresa. Möjligheterna med digital marknadsföring vad det gäller mätbarhet, spårning, strategier, KPI:er och konverteringar är stora. En av alla fördelar med digital marknadsföring är att ni som företag kan välja hur, var och till vem ni vill rikta marknadsföringen till. Detta genom att definiera exempelvis intresse, geografiskt område och åldersgrupp.

%

83% av alla internetanvändare i världen använder sociala medier.

%

Nästan hälften av användarna gör research på produkter via sociala nätverk.

%

27% av sociala medier-användarna hittar ett varumärke genom en annons på plattformen.

Varför ditt företag behöver Sociala medier

När du publicerar på Sociala medier når du personer som du annars inte hade nått. Just dessa personer kan vara dina nya kunder. Genom dem sociala kanalerna kan du bygga en relation till dina följare. På så sätt skapar du förtroende och bygger lojalitet. Den feedback du får, oavsett om den är negativ eller positiv kan hjälpa dig att utvecklas. Dessutom går resultaten att mäta för att se hurvida du nått ut med ditt budskap. Det finns flera olika kanaler att välja mellan, vi hjälper dig gärna att välja samt lägga upp en plan.

Kontakta oss

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller behöver hjälp med något. Fyll i formuläret så återkommer vi så snart som möjligt!

E-post: linnea@optimizedmedia.se

Utgår från: Hässleholm, Skåne

Följ oss gärna!

6 + 7 =

Copyright © 2022 | Optimized Media Sweden AB| Org nr: 559305-8331