fbpx

Våra Tjänster

Vi erbjuder flera tjänster under samma tak och sköter allt från start till mål och lämnar inte ifrån oss någonting förrän alla parter är nöjda. Alla tjänster och projekt skräddarsys för att matcha exakt vad ni som företag behöver.

Fotografering

Bra bilder väcker intresse hos era kunder samt stärker ert varumärke. Vi kan erbjuda hjälp med produktfotografering, personalbilder eller uppbyggnad av er egen bildbank. Utöver detta finns vi även tillhands för att föreviga vackra minnen i livet såsom bröllop, familj, djur etc.

Retusch

Skillnaden mellan en bra bild och en superbra bild stavas bildretuschering. Allt från att förbättra färger, ljus och kontrast till större operationer såsom byte av bakgrund och ta bort störande objekt. Vi erbjuder tjänsten retuschering av både befintliga bilder samt bilder tagna av oss.

webbdesign

Idag är en webbplats snarare en nödvändighet än en bonus, men alla har olika behov och krav. Vi tycker att alla ska möjlighet till en hemsida,  små som stora företag. I vårt startpaket finns allt du behöver för att presentera ditt företag online. Tillägg och specialanpassning kan göras helt efter era behov.

Digital marknadsföring

För att fortsätta växa som företag behöver man synas och fånga upp både nya och befintliga kunder. Med hjälp av sociala medier, Google och sökmotoroptimering kan ni göra just det. Kanske vill ni slippa lägga tid på att uppdatera era sociala kanaler? Då finns vi här för att hjälpa till.

KONTAKT

Tveka inte att höra av dig ifall du vill boka ett förutsättningslöst möte, har några frågor eller behöver hjälp med något. Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så snart som möjligt!

12 + 11 =

Copyright © 2022 | Optimized Media Sweden AB| Org nr: 559305-8331