fbpx

Webbdesign

Visa upp företagets produkter eller tjänster på bästa sätt online. Gör det enkelt för konsumenter att hitta just ert företag och bli era kunder.

Boosta ditt företagt med en hemsida

Idag är en webbplats snarare en nödvändighet än en bonus, men alla har olika behov och krav. Vi tycker att alla ska möjlighet till en hemsida,  små som stora företag. I vårt startpaket finns allt du behöver för att presentera ditt företag online. Tillägg och specialanpassning kan göras helt efter era behov.

Idag Googlar praktiskt taget alla som använder internet, 96 procent, för att hitta information på nätet. Detta enligt Svenskarna och Internet 2019, Internetstiftelsens årliga studie av svenska folkets internetvanor. Sex av tio internetanvändare söker information på nätet – varje dag. Dessutom har var tredje internetanvändare börjat använda internet mer under pandemin, enligt Internetstiftelsens rapport 2020.

Webbutvecklingens faser

Vi sätter oss ner tillsammans för att ringa in vad ni som företag vill ha för hemsida, vad ni vill ha ut av den och andra önskemål.

Strukturen på hemsidan tas fram i enlighet med vad hemsidan ska användas till samt andra önskemål. Idag ska alla hemsidor fungera lika bra på mobilen som på en stationär dator. Snabbt behöver användarnas intresse fångas med hjälp av tydligt innehåll och göra det enkelt att navigera vidare. Med användarvänlighet i fokus kan man leda besökarna till att utföra en viss handling, exempelvis fylla i ett formulär eller lägga produkter i kundvagnen. Utifrån era behov och ekonomiska förutsättningar utvecklar vi precis den hemsidan ni behöver.

Att ta fram en ny hemsida leder ofta till behovet av att skapa nytt innehåll. Har man en hemsida sedan tidigare går vissa texter och bilder att behålla medan andra byts ut. Därtill är det viktigt att samtliga texter SEO-anpassas i både sökordsdensitet, ordmängd och kvalitet ifall hemsidan ska synas på Google. Sen tillkommer behovet av bilder som ska matcha både innehållet och er som företag. Där kan vi hjälpa till med att fotografera unika bilder på er, ert kontor samt produkterna eller tjänsterna.

Vill du synas på Google och få insikter i hur användarna interagerar på hemsidan? Då behöver man utföra sökmotoroptimering av hemsidan samt installera analysverktyg. Genom att SEO-anpassa sin hemsida kan den synas i sökresultatet på Google när en användare söker efter produkter eller tjänster som ni erbjuder. Vilket leder till stora möjligheter att få fler kunder. Webbanalys ger er som företag möjlighet att få reda på värdefulla insikter om era potentiella och befintliga kunder. Exempelvis hur länge dem stannar på er hemsida, vilka sidor och produkter får mest besök, hur många går in på er sida men försvinner direkt igen, vad klickar dem någonstans etc. Dessa värdefulla insikter ger kunskap om det finns något man bör förbättra och därmed få fler konverterande kunder.

När alla detaljer är på plats, inventeras hela hemsidan för att se att allt fungerar som det ska. När ni som företag godkännt allting lanserar vi hemsidan.

Kontakta oss

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller behöver hjälp med något. Fyll i formuläret så återkommer vi så snart som möjligt!

E-post: linnea@optimizedmedia.se

Utgår från: Hässleholm, Skåne

Följ oss gärna!

4 + 15 =

Copyright © 2022 | Optimized Media Sweden AB| Org nr: 559305-8331