fbpx

Fotograf Skåne

Bra bilder väcker intresse hos era kunder samt stärker ert varumärke. Vi finns även tillhands för att föreviga vackra minnen i livet såsom bröllop, familj, djur etc.

Bevara vackra minnen med bilder

Ska du gifta dig, ta studenten eller bara helt enkelt vill ha några fina bilder att sätta in albumet eller lägga ut på Instagram – då finns vi här för att föreviga dessa fina ögonblick på bild! Önskar du även rörligt material såsom en magisk bröllops-video, då löser vi det också. Vi har stor kunskap inom fotografering, video & efterbehandling och kan därmed utföra det allra mesta inom området.  Söker du en trevlig fotograf i Skåne, utan överpriser, så tveka inte att höra av dig ifall du har några frågor eller vill boka en fotografering.

Kika gärna in på vårt portfolio för att ta del av fler exempel på fotografier. Vi utgår från Hässleholm, Skåne. När du skickat iväg din förfrågan om fotografering till oss kontaktar vi dig för att boka ett möte där vi går igenom era visioner, önskemål och priser.

fotograf skåne - student

Produktfotografering

Bilder är centrala på nätet idag. Som företag kan du skapa en visuell identitet med hjälp av bilder. Produktbilder drar till sig uppmärksamhet och påverkar hur konsumenterna uppfattar produkterna. Därför bör kvalitativa bilder vara högt prioriterat när det gäller dina marknadsförings- & försäljningsinsatser. Vi kan erbjuda hjälp med produktfotografering, personalbilder eller uppbyggnad av er egen bildbank. De flesta sociala kanalerna har idag också stor fokus på bilder och rörligt material. Därför är det en god idé att även lägga krut på kvalitativt material även där för att stå ut bland alla miljontals inlägg som skapas varje dag.

Retusch - produktbild
bildretusch - e-handel
bildredigering - produktbild
Kontakta oss

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller behöver hjälp med något. Fyll i formuläret så återkommer vi så snart som möjligt!

E-post: linnea@optimizedmedia.se

Utgår från: Hässleholm, Skåne

Följ oss gärna!

6 + 10 =

Copyright © 2022 | Optimized Media Sweden AB| Org nr: 559305-8331